MUUT PALVELUVuokraukset

Jos ette käytä asuntoanne montaa kertaa vuodessa ja haluatte vuokrata sitä,saadaksenne lisätuloja joilla kattaa lomakustannuksianne,me autamme teitä vuokrauksessa.Antaaksemme teille asianmukaista palvelua,meidän tulee allekirjoittaa sopimus palveluntoimittajana.Tulemme mielellämme luoksenne antamaan lisätietoa teidän ollessanne Alanyassa.

Omistuskirja(tapu)&sisäänmuuttolupa(iskan)

Ei ole helppoa teille tietää kaikkia kiinteistöön liittyviä lakeja ja sääntöjä Turkissa.Voimme auttaa teitä missä tahansa näihin liittyvissä. Jos ette ole saaneet omistuskirjaanne tai sisäänmuuttolupaanne,me voimme selvittää syyn ja arvioida tilanteenne saadaksemme ongelman ratkaistua. Jos teillä on tällaisia ongelmia,olkaa hyvät ja soittakaa meillle saadaksenne yksityiskohtaisempaa tietoa.

Oleskelulupa

Halutessanne oleskella Turkissa pidempään kuin 6 kuukautta,teidän tulisi tietää kuinka menetellä. Lomalla ollessanne voimme avustaa teitä kaikissa oleskelupaan liittyvissä asioissa.

Autonvuokraus

Tatiliniz esnasında araç kiralamak isterseniz size en iyi ve güvenilir servisi verecek kiralama şirketi ile sizi buluşturabiliriz.

İnternet IP Tv

Halutessanne katsoa kotimaanne tv-kanavia kotonanne,tarvitsette internet-palvelun.Me voimme auttaa teitä valitsemaan sopivan palvelun.

Pesulapalvelut

Tarjoamme myös pesulapalveluita.Teidän tarvitsee vain vierailla nettisivuillamme ja ottaa meihin yhteyttä tarvitsemanne palvelun osalta.