Kvalitets mål

Vi i Selected er stolte over å være ledende innen innovative tjenester i Alanya. Vi jobber hardt for å alltid være i forkant. Og vi mener at det å være transparent er vår største fordel.

Hjemme Service

Property Image

Ved å ha en eiendom i Alanya du har tatt en av de beste beslutningene i livet ditt nå. Nå er det tid for å gjøre ditt ferie hjem enda bedre og mer behagelig. Du kan også leie ut din eiendom for å få ekstra inntekt.

Les mer...

Drifting av Kompleks.

Property Image

En av de vanskeligste tingene med å ha en feriebolig i et annet land, er å opprettholde komplekset i god stand. Fordi du kommer helt fra hjemlandet for å slappe av i solen. Når du ankommer...

Les mer...

Tekniske tjenester og renovering.

Property Image

Du er alltid velkommen til ringe oss når som helst om du har problemer i leiligheten. Du kan kontakte oss hvis du trenger Låsesmed. Vi sørger for å videresende en Låsesmed til deg så hurtig som mulig.

Les mer...

Transfer

Property Image

Vi i Selected er klar til å gi deg en personlig og komfortabel transport. Våre biler er godt utstyrt med høy kvalitet AC, Internett og pålitelige yrkessjåfører.

Les mer...

Vask av leilighet

Property Image

Det beste når du starter ferien er å finne huset rent og ryddig. Ikke nøl med å kontakte oss for å bestille rengjøring. Vi sørger for at din leilighet blir rengjort av våre vaskere og klar for...

Les mer...